Share this content on Facebook!
25 Apr 2014

Jord-størrelse planet discovery: 5 ting at vide

 

NASA'S Kepler rumteleskopet opdaget en anden jord-størrelse planet, der er i den "beboelige zone," en planet afstand fra sin stjerne hvor forholdene er ideel til flydende vand.

Denne planet--kaldet Kepler-186f--er tættest på jorden i størrelse af alle de tidligere opdagelser af planeter i dette Guldlok zone, sagde Elisa Quintana af NASAs Ames Research Center og SETI Institute, ledende forfatter af undersøgelsen rapporteret i tidsskriftet Science.

Opdagelsen af Kepler-186f er "et stort skridt hen imod at finde denne hellige gral planet", der både tæt i størrelse til jorden og kredser omkring en stjerne svarer til jordens sol, Quintana sagde. I stedet for at kalde det en jordens tvilling, finder NASA Kepler-186f en jorden fætter.

MORE: The Koyal Group Info Mag - Facebook

Her er fem ting at vide:

1. planeten er 1,1 gange på størrelse med jorden. Seneste opdagelser har været 1,4 gange størrelsen af jorden eller større, Quintana sagde.

2. Kepler-186f har en kortere orbital mønster: 130 dage at kredsen sin stjerne, versus 365 dage til jorden.

3. stjernen Kepler-186f kredsløb er "mindre, køler, lysdæmper" end Jordens sol, sagde J.D. Harrington, NASA talsmand.

4. den masse og sammensætning af Kepler-186f er ukendt. Men baseret på planeter af samme størrelse, er det sandsynligt, planeten er sammensat af en rocky materiale, Quintana sagde.

5. planeten er 500 lysår fra jorden.

Follow @koyalgroup on TwitterComments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: